Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
08 Березня, 2023 р., 12:15
Найперша задача – витіснити ворога з території України. Після цього ми встановимо кордон й забезпечимо достойне його прикриття, охорону та оборону.
07 Березня, 2023 р., 18:58
3-тя бригада оперативного призначення імені полковника Петра Бобочана (3017) НГУ «Спартан» – бригада, яка починаючи з 2014 року бере участь в антитерористичній операції та операції Обʼєднаних сил.
07 Березня, 2023 р., 16:51
Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі телемарафону говорив про оперативну ситуацію на Миколаївщині, формування штурмових бригад «Гвардії наступу», розмінування та відновлення критичної інфраструктури на деокупованих територіях тощо.
06 Березня, 2023 р., 17:30
Бригада швидкого реагування Національної гвардії України «Рубіж» сьогодні тримає підступи до Бахмута. Бахмутський напрямок — один із визначальних на карті бойових дій уже тривалий час. Потужною і невидимою силою української протидії є аеророзвідники - люди, які мілітаризували «залізних пташок». Те, що у сучасній російсько-українській війні перевага на боці того, хто має потужнішу артилерію, захищений зв'язок та чисельніші засоби корегування і розвідки (БПЛА) – не секрет.
06 Березня, 2023 р., 13:44
Виробники електронних сигарет та вейпів запевняють, що вони є цілком безпечною альтернативою звичайному тютюнопалінню. Нібито ці пристрої не шкодять здоров’ю, оскільки не утворюють продуктів горіння та не містять шкідливих смол.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора