Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
17 Лютого, 2023 р., 11:41
Головне бажання кожного українців – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Рубіж». До лав бригади вже увійшли герої, які відстоювали Гостомельський аеропорт та Рубіжне на Луганщині.
16 Лютого, 2023 р., 09:12
Головне бажання кожного українця – Перемога.
15 Лютого, 2023 р., 11:51
Головне бажання кожного українців – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Спартан». Це потужна штурмова бригада, яка обороняла Харків від початку повномасштабної військової aгpecії рф. Вам буде запропоновано конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу – українських захисників.
15 Лютого, 2023 р., 08:24
Баштанське районне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській областінадає інформацію для розміщення на сайті територіальної громади:
13 Лютого, 2023 р., 09:46
Головне бажання кожного українців – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нових підрозділів Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора