Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
12 Березня, 2023 р., 15:46
Вийшов перший випуск про життя і внутрянку «Гвардії наступу», де лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя поспілкувався з 1-ю президентською бригадою оперативного призначення «Буревій».
11 Березня, 2023 р., 20:09
Жителі Миколаївської області активно долучаюся до формування нових підрозділів «Гвардії наступу» для звільнення окупованих територій.
11 Березня, 2023 р., 19:37
Ситуація в країні вимагає рішучих дій, тому я йду у «Лють», – доброволець із Миколаєва Марина Скрипкару Дівчина має медичну освіту та переконана, що її знання та вміння знадобляться на службі. Перебуваючи у Миколаєві під час активних бойових дій, Марина повернулась до медичної практики та рятувала життя місцевих мешканців у реанімаційному відділенні інфекційної лікарні разом з іншими медиками. Втім зараз бачить себе в лавах захисників країни від російських загарбників.
10 Березня, 2023 р., 10:12
Це навчання полку «Цунамі». Цей полк – об’єднання добровольців, які борються за нашу країну з 24 лютого 2022 року. Зараз більшість з них воює на Запорізькому напрямку. Базуються хлопці та дівчата у нас на півдні. Зараз полки спеціального призначення «Цунамі» та «Сафарі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - об’єднуються в штурмову бригаду «Лють». У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора