Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2019 р., 21:00
ВОЛОДИМИРІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
01 Березня, 2019 р., 08:54
Казанківська районна рада попереджає щодо подачі електронних декларацій:                                                                     
19 Січня, 2019 р., 20:06
Традиційно свято Водохреща зібрало людей у Володимирівці не тільки до церкви. Багато хто чекав Хресну ходу на березі Висуні, щоб освятити воду, подивитися на сміливців, які відважаться скупатись в ополонці. Для дійства все було приготовано заздалегідь: напнули намет, щоб було де захиститись від вітру та переодягнутись, варилась смачні плов та шурпа, щоб пригостити присутніх, можна було підкріпитись бутербродами, зігрітись гарячим чаєм або глінтвейном. Хочеться висловити вдячність всім, хто докладав зусилля для того, щоб свято відбулося.
18 Січня, 2019 р., 10:24
      Ще з давніх-давен вважається, що саме на Водохрещення вода стає цілющою, і якщо у ній скупатись, то людину покинуть погані сили та хвороби, а організм очиститься та рік пройде добре. Багато людей цього дня йдуть на водойми, річки, щоб побачити освячення води та скупатись в ополонці.         Не забувайте про власну безпеку, святкуючи Водохрещення. Для тих, хто планує купатись у водоймах на Водохрещення, рекомендуємо дотримуватись правил. Подбайте про здоров’я своє та своїх близьких, не нехтуйте правилами безпечної поведінки на льоду.                                     Бажаємо Вам веселого та безпечного святкування!
10 Січня, 2019 р., 13:34
Минув рік від перших виборів у Володимирівській громаді і настав час підвести підсумки роботи. Поспілкуватися з громадськістю, дізнатись проблеми і тривоги населення було запрошено представників установи ощадбанку, поліції, МНС, КНП Казанківська ЦРЛ та інші. Робота зборів розпочалася із спілкування з гостями. Жителів громади дуже турбує факт закриття відділення ощадбанку, адже тепер існує проблема зняття готівки і сплати комунальних послуг. На запитання жителів відповідали керуючий Новобузького відділення АТ Ощадбанк Гайдаєнко Д.С. та керуюча Казанківського відділення АТ Ощадбанк Соляник Я.О. Відділення ощадбанку в с. Володимирівка закрито через нерентабельність, недостатню кількість клієнтів та відсутність кваліфікованих кадрів. На зборах було запропоновано звернутися до обласного управління Ощадбанку зі зверненням встановити термінал.  Багато питань одержав і заступник начальника Казанківського відділення поліції Казарін О.М про стан з розслідуванням крадіжок, про графік роботи дільничного та приміщення в якому він може проводити прийом громадян. Казарін О.М. запросив громадян звертатися з питаннями про стан розслідування конкретних справ у районний відділок.  У своєму виступі заступник начальника 17 ДПРЧ капітан служби цивільного захисту Левицький Р.М. підкреслив важливість діяльності місцевої пожежної команди, адже віддаленість нашої громади від районного центру не дала б можливості вчасно надавати допомогу під час пожеж. Після спілкування з гостями жителі громади заслухали звіт голови про виконання плану соціально-економічного розвитку за 2018 рік. В доповіді сільський голова акцентував увагу на проектах, які були реалізовані у 2018 році. “Реформа децентралізації та утворення громади дало можливість спрямувати кошти на формування інфраструктури територіальної громади. Але головними в реформі є люди, які турбуються про свою громаду, своє село, свою вулицю. Я вдячний всім небайдужим жителям громади, які прикладали зусилля для реалізації наших планів,” - сказав П.І. Довгий. Під час обговорення виступаючі оцінили роботу сільського голови як задовільну та вносили пропозиції по плануванню розвитку громади на 2019 рік. На жаль з проблем надання медичної допомоги населенню поспілкуватись присутні змогли лише з нашим лікарем Кузьма Н.А., яка роз’яснила порядок отримання медичних послуг в нових умовах і наголосила про необхідність перебудови ставлення громадян до свого здоров’я.
18 Листопада, 2018 р., 20:35
16 листопада в будинку культури с. Володимирівка відбувся концерт з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства. Незважаючи  на холодну погоду в залі зібралися жителі громади, щоб вшанувати своїх годувальників – людей, які працюють на землі.
05 Листопада, 2018 р., 08:42
Головам райдержадміністрацій,
20 Жовтня, 2018 р., 12:38
Завдяки реформі децентралізації, яку впроваджує влада країни, більше коштів залишається на місцях - в бюджеті громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора