Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
03 Серпня, 2022 р., 10:46
     З метою профілактики захворювання на гепатит А Новобузьке управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, нагадує, яких заходів слід вживати для попередження захворювання на гепатит А.
02 Серпня, 2022 р., 14:36
Шановні жителі Володимирівської громади!
01 Серпня, 2022 р., 09:03
З метою профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань, харчових отруєнь та дотримання діючого законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, Новобузьке управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує.
29 Липня, 2022 р., 10:59
      Якщо ви купували цьогоріч кавун, то певно думали про те - чи не забагато в ньому нітратів? Авжеж, адже всі чули про негативний ефект нітратів для нашого організму. У більшості людей слово “нітрат” - це синонім отрути. І чомусь воно завжди асоціюється з кавунами. Втім, тут є два але: 1 - нітрати - це далеко не завжди отрута і 2 - вони містяться не лише в кавунах, а й в багатьох овочах і фруктах, воді та навіть в нашому організмі.
26 Липня, 2022 р., 09:55
Алкогольні сурогати – це рідини, не призначені для вживання в якості напоїв. До них відносяться: побутова хімія, косметичні засоби (одеколони, духи, лосьйони), автомобільні рідини (омивачі скла, гальмівна рідина), лікарські препарати (настоянки пустирника, глоду) та ін.
13 Липня, 2022 р., 14:45
Внаслідок воєнної агресії Російської федерації проти України в багатьох районах Миколаївської області відмічаються перебої з постачанням харчових продуктів. Тому населення використовує для харчування запаси харчових продуктів тривалого зберігання, домашні консерви, які вироблені в минулих роках. Це значно підвищує ризик на виникнення харчових отруєнь. Найтяжким серед яких є ботулізм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора