Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Грудня, 2022 р., 23:42
Новобузьке управління Держпродспоживслужби в Миколаївській  області надає інформацію:
01 Грудня, 2022 р., 06:11
Щодо безперебійного забезпечення температурних режимів зберігання харчових продуктів, на потужностях з обігу та виробництва харчових продуктів, під час відключення електроенергії 
29 Листопада, 2022 р., 13:31
За підтримки Координатора ОБСЄ з питань боротьби з торгівлею людьми  проводиться просвітницька кампанія “Be safe” («Будьте в безпеці») з метою попередження ризиків сексуальної  та трудової експлуатації  українських жінок та дітей з числа біженців у Європейських країнах. На сайті   https://www.helpforukrainians.info  міститься інформація про ризики торгівлі людьми та ресурси для уникнення таких ризиків, включаючи інформацію про номери гарячих ліній та контакти агенцій, що допомагають постраждалим.
29 Листопада, 2022 р., 11:24
Баштанська районна військова адміністрація, з метою належної підготовки населення до роботи в умовах повної відмови енергосистеми України просить управителів, балансоутримувачів багатоквартирних будинків, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, також закликаємо населення індивідуальних житлових будинків щодо безпечного використання пічного опалення у побуті, використання газобалонного обладнання та генераторів.   
29 Листопада, 2022 р., 11:15
«Діти війни» — це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати та врятувати. Дані щодня оновлюють правоохоронні органи.
25 Листопада, 2022 р., 10:58
Про алгоритм щодо фіксації руйнувань агропідприємств
23 Листопада, 2022 р., 11:32
Новобузьке управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надає інформацію:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора