Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Лютого, 2024 р., 09:08
Тризуб - не просто державний герб, він важливий об’єднавчий елемент національної історії, сьогодення та майбутнього. 
16 Лютого, 2024 р., 13:32
Сказ – це гостре інфекційне вірусне захворювання з переважним ураженням центральної нервової системи, що супроводжується судомами, спазмами глоткової і дихальної мускулатури. Сказом частіше хворіють дикі тварини – вовки, лисиці, єноти, борсуки, ведмеді, білки та інші. Від них при укусі, ослиненні заражаються домашні тварини і люди.
16 Лютого, 2024 р., 08:20
Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє  про проведення  Головним управлінням  Держпродспоживслужби в Миколаївській області  вебінарів на тему: «Вимоги до складання перспективного меню в закладах освіти».
15 Лютого, 2024 р., 15:16
Для забезпечення інформування населення та з метою профілактики сказу серед людей надаємо "Аналітичну довідку зі сказу на території Миколаївської області за 2019-2023 роки та прогноз на 2024 рік"
13 Лютого, 2024 р., 13:23
 Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області нагадує особам, діяльність, яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, а також працівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам-підприємцям, що організовують виконання таких робіт, про необхідність одержання посвідчення на право роботи із зазначеними препаратами.
13 Лютого, 2024 р., 13:12
Як відомо,  питна вода, перед тим, як потрапити до споживача, проходить де який шлях між джерелом, з якого вона видобувається, до водопровідного крану на розвідній мережі, через необхідні етапи водопідготовки. Це може бути знезараження  з метою запобігання бактеріального забруднення, очищення від надлишків мінеральних складових,  а іноді, навпаки, додаткова мінералізація.  Дуже важливо, щоби на своєму шляху до споживача, вода не  втратила свої властивості та якісні показники.
13 Лютого, 2024 р., 13:11
     На території Миколаївської області, внаслідок збройної агресії російської федерації проти  України, в тому числі  після підриву греблі Каховської ГЕС відбувається  забруднення поверхневих  вод та підземних водоносних горизонтів, які використовуються як джерела  питного водопостачання різними хімічними та бактеріологічними чинниками: залишки військової техніки, розірваних снарядів, загиблі тварини, тощо. Забруднена питна вода може призвести як до хімічних отруєнь так і бути  джерелом  виникнення багатьох кишкових інфекційних захворювань: вірусного гепатиту А, холери, дизентерії, та інших гострих  кишкових інфекцій  тощо.
13 Лютого, 2024 р., 12:48
     Вода - основа життя. Важко переоцінити значення води в забезпеченні існування життя на планеті Земля, адже немає жодного організму, який би не містив воду. Для людини дуже важливо вживати воду, адже це одна з основних складових здоров’я. При цьому, особливу цінність має чиста питна вода.
07 Лютого, 2024 р., 11:19
Особливість Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора