Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Увага! Є питання по застосуванню РРО або ПРРО? Дзвоніть на гарячу лінію ДПС Миколаївщини

Дата: 21.08.2023 16:07
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Казанківська  державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що для проведення розрахунків суб’єкт господарювання обирає самостійно – РРО чи ПРРО він буде застосовувати. Якщо надає перевагу ПРРО, то обирає самостійно – безоплатний ПРРО від ДПС чи комерційний ПРРО.

 

Безоплатний ПРРО від ДПС розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах (завантажити можна за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/).

Отримати роз’яснення щодо реєстрації РРО/ПРРО, з інших питань, пов’язаних із застосуванням РРО/ПРРО, можна за телефонами: 37-90-42 та 37-90-18.

Подати до контролюючого органу заяву для реєстрації РРО можна в електронній або паперовій формі, для реєстрації ПРРО – виключно в електронній формі.

Форма заяви для реєстрації ПРРО знаходиться https://tax.gov.ua/.../programni-rro/formi-prro/formi-prro/.

 

Шановні платники! Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно

Казанківська ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області нагадує платникам податків про можливість спілкування з податковими органами дистанційно за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку, що значно скоротить час та витрати для подання звітності чи отримання необхідної інформації.

Одним із найпопулярніших та найзручніших сервісів податкової служби є Електронний кабінет платника податків (https://cabinet.tax.gov.ua). Це безкоштовний сервіс, який працює цілодобово в режимі реального часу з використанням персональних комп’ютерів та смарт – пристроїв.

Також платники податків можуть скористатись чат-ботом ДПС «InfoTAX» (https://t.me/infoTAXbot), у якому можна отримати інформацію про реєстраційні та облікові дані, квитанції про обробку документів, сплачені податки та податковий борг, дані СЕА ПДВ та СЕА РПСЕ, дані ЄРПН та ЄРАН, дату включення до реєстрів тощо.

З метою оперативного вирішення питань для звернень громадян створено електронну скриньку - mk.zvernennya@tax.gov.ua, для звернень представників громадськості та бізнес-спільнот - mk.ikc@tax.gov.ua.

З новинами та актуальною інформацією можна ознайомитися на субсайті ГУ ДПС у Миколаївській області вебпорталу ДПС – https://mk.tax.gov.ua та у соціальній мережі Facebook – https://www.facebook.com/tax.mykolaiv/.

Запрошуємо до користування електронними сервісами ДПС!

            До уваги платників податків! Казанківська ДПІ  ГУ ДПС у Миколаївській області проводить щоденно ,,гарячу лінію,, з метою роз’яснення вимог Законодавства щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг . В телефонному порядку на питання відповідають щоденно: начальник ДПІТетяна Кривцова з 10.00 до 12.00 тел. 0664258247 та головний державний інспектор Андрій Рожко з 8.00 до 17.00 тел. 0508316796. Також Ви можете отримати консультацію з питань застосування РРО в приміщені Казанківської ДПІ за адресою смт Казанка  , вул. Миру, 193А кабінети: 1 та 2.                  

           Графік роботи ДПІ: понеділок- четверг з 8.00 до 17.00. Пятниця з 8.00 до 15.45. Перерва на обід з 12.00 до 12.45. Чекаємо на Ваші запитання!

Казанківська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє що, Головне управління ДПС у Миколаївській області в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.

ПРРО від ДПС – це програмне рішення, застосовне для операційних систем Windows, Android, iOS, та Web-версія, яке інтегрується з фіскальним сервером ДПС.

Функціональні можливості ПРРО від ДПС:

відкриття/закриття/автозакриття зміни;

формування, реєстрація, видача чеків;

додавання товарів/послуг у чек з номенклатури або вручну;

друк та відправка фіскальних чеків покупцям на електронну пошту/месенджери;

ведення довідників номенклатури (експорт/імпорт даних);

ведення довідника ставок податків;

використання сканера штрихкодів;

додавання штрихкоду марки акцизного податку;

різні форми розрахунку (готівкова/безготівкова/комбінована);

оформлення знижки/повернення товару на окремий товар/чек;

формування та перегляд X-звіту, Z-звіту;

відправка Z-звіту до фіскального сервера;

перехід/вихід у/з режиму офлайн із можливістю збереження/передачі даних до фіскального сервера.

Версія для завантаження безоплатного ПРРО від ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/

Інформаційні матеріали щодо ПРРО за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/

Інформаційна підтримка за телефоном: 0800501007.

Суб’єкт господарювання для проведення розрахункових операцій обирає за власним бажанням ПРРО від ДПС чи будь-яке інше (комерційне) рішення.

Наприкінці червня роботу ПРРО від ДПС продемонстровано на 27-й Генеральній асамблеї Внутрішньоєвропейської організації податкових адміністрацій (ІОТА) та отримано схвальну оцінку учасників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора