Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Липня, 2023 р., 21:33
Бути підлітком у сучасному світі — задача «із зірочкою». Коли накриває тривожність, треба з кимось говорити, але звертатися до старших не завжди комфортно. Значно простіше розповісти про наболіле одноліткам, яким не треба пояснювати. На Teenergizer.org працює команда підлітків-консультантів і студентів-психологів, які завжди готові поговорити про справи у школі, стосунки, перший секс чи контрацепцію, за необхідності — надати психологічну підтримку. У Teenergizer знають, як воно іноді буває, тож допомагають, а не вчать жити. Зазначимо, що Teenergizer є партнером Всеукраїнської програма ментального здоров’я «Ти як?», створеної за ініціативою першої леді Олена Зеленська.  
20 Липня, 2023 р., 13:34
Вправа «Заземлення» Ця вправа допоможе усвідомити себе тут і зараз, коли тебе переповнюють важкі думки. «Заземлення» можна робити: вдома, у метро або поки стоїш у черзі до каси.
20 Липня, 2023 р., 09:37
В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни, - Платформа допомоги врятованим
20 Липня, 2023 р., 08:55
Коли ниє зуб – ми йдемо до стоматолога. Коли хапає серце – до кардіолога. Але не всім легко звернутися до фахівця з психічного здоров'я, коли болить душа. Через нав’язану суспільством стигму невидимі поранення підступно гризуть зсередини навіть здавалося б найстійкіших.
20 Липня, 2023 р., 08:53
Миколаївська обласна військова адміністрація розповідає про людей, які мешкають в різних куточках нашого регіону та своїми вчинками надихають інших.
20 Липня, 2023 р., 08:07
Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області надає наступну інформацію для розміщення на сайті громади:
19 Липня, 2023 р., 14:49
Недарма панічна атака зветься саме атакою. Ось людина спілкується, посміхається, а вже наступної миті її охоплює несамовитий страх: світ навколо ніби тікає з-під ніг, у грудях шалено гупає серце — здається, вона от-от помре.
19 Липня, 2023 р., 11:33
Бути справжнім героєм для самого себе — це звернутися по допомогу. Зберігайте і поширюйте важливі номери, за якими можна знайти підтримку. Зазначимо, що гарячі лінії діють за підтримки Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» створеної за ініціативою першої леді Олена Зеленська.
19 Липня, 2023 р., 11:31
Як і в інших регіонах, у Миколаївській області впроваджується Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», ініційована першою леді України Оленою Зеленською.  
19 Липня, 2023 р., 08:49
Питання, що може викликати іронію у більшості українців, які щоденно після нічного обстрілу відправляють близьким повідомлення «Ти як?». Однак насправді є базові правила, які допоможуть підтримувати «заряд» здоров’я, мов павербанк, – і про це восьма, остання, серія анімаційних роликів із циклу «Як перемогти стрес».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора