Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Серпня, 2023 р., 20:05
   Що таке «Рівний-рівному»? Принцип, про який все частіше говорять стосовно відновлення військових, ефективно застосовує вітчизняна поліція.  
30 Липня, 2023 р., 06:35
Рівно десять років тому Генеральною Асамблеєю ООН обрано 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми.
28 Липня, 2023 р., 09:40
Знайти спеціаліста, якому ви довіритесь і зможете відкритись – задача не з легких. Міністерство охорони здоров'я України підготувало для вас алгоритм, який допоможе зорієнтуватись та обрати психолога, з яким робота буде ефективною. Психотерапія – це зона довіри, і якщо вам щось не сподобалось, краще це обговорити зі своїм терапевтом. Якщо боїтесь чи не можете, то навряд чи ваша взаємодія проходить коректно. ⭐️Багато людей знаходять «своїх» спеціалістів за рекомендаціями від знайомих, колег. Цей спосіб має право на існування, але враховуйте, що всі ми – різні, а отже, спеціаліст, який підійшов вашому другу, може абсолютно не підійти вам.  ⭐️Звертайте увагу на освіту спеціаліста. Психолог повинен мати вищу освіту за напрямом «Психологія», а  у психіатра взагалі обов’язково має бути медична освіта, адже він може виписувати медикаментозне лікування. ⭐️ Пошукайте відгуки про фахівця в інтернеті. ⭐️ Не бійтесь пробувати, ви можете не знайти контакт з першим же спеціалістом, і це нормально. Домовтесь про пробну зустріч і подумайте, чи було вам комфортно, а також чи прийнятним і корисним для вас було те, що говорив і обіцяв вам спеціаліст. Більше про те, на що варто звернути увагу під час пошуку спеціаліста для себе або для дитини – в статті: https://bit.ly/3Q1uKkW  ℹ️ Матеріал підготовлено в межах впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська. #тияк
27 Липня, 2023 р., 13:19
Національна соціальна сервісна служба України розробила пам’ятку для осіб, постраждалих від торгівлі людьми, а також для посадових осіб, відповідальних за встановлення статусу такої особи. Згідно з даними Міжнародної організації з міграції в Україні, з грудня 2000 року до 30 червня 2023 року, 19 716 осіб отримали комплексну реінтеграційну допомогу після постраждання від торгівлі людьми.
26 Липня, 2023 р., 21:38
Миколаївська обласна військова адміністрація розповідає про людей, які мешкають в різних куточках нашого регіону та своїми вчинками надихають інших. ОЛЕКСІЙ ХОМИЧ, фельдшер виїзної бригади швидкої допомоги (с. Шевченкове)
25 Липня, 2023 р., 15:36
       З метою профілактики захворювання на гепатит А  Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, нагадує, яких заходів слід вживати для попередження захворювання на гепатит А.
25 Липня, 2023 р., 14:52
Вакцинувати домашню кішечку чи ні? А якщо антирабічна вакцина негативно вплине на здоров'я улюбленці? - ці і більше питань задає собі всласник тварини. Все це міфи. Щеплення тварин проти сказу рятує їх та ваше здоров'я!  
25 Липня, 2023 р., 14:34
⚡️У межах ініціативи Олена Зеленська зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я продовжується комунікаційна кампанія «Ти як?» Звернутись за психологічною допомогою ви можете до партнерів ініціативи «Ти як?»👇  
25 Липня, 2023 р., 11:45
Відважні, красиві, сильні хлопці та дівчата, чоловіки та жінки... Але… Хтось втратив ногу, хтось – лишився руки. Або всього разом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора