Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути
24 Липня, 2023 р., 14:38
«Ментальне здоровʼя під час війни важливе, як ніколи», – сімейна лікарка Руслана Омелянчук з Миколаєва Руслана Омелянчук працює👩🏻‍⚕️ сімейним лікарем в одній із лікарень Миколаєва. На цей час має дві тисячі пацієнтів. З моменту повномасштабного вторгнення залишилась у Миколаєві та приймала пацієнтів в одному з найбільш обстрілюваних районів міста. 
24 Липня, 2023 р., 08:44
Ви теж здригаєтеся першої секунди від звуку сирен❓Хоча й знаєте, що це, але нічого не можете зробити – цю мить треба пережити. А далі приймати зважене рішення, як діяти.  Для дітей все набагато складніше.
22 Липня, 2023 р., 23:55
Одним з найбільш актуальних питань держави – є забезпечення належних умов для гарантування безпеки, охорони здоров’я, навчання, виховання, фізичного, психічного, соціального, духовного та інтелектуального розвитку дітей, тому одним з пріоритетних напрямків в роботі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, у сфері санітарного законодавства –  є  підготовка   закладів  освіти до нового навчального року. В загальноосвітніх навчальних закладах повинні бути створені умови спрямовані на збереження  та зміцнення здоров’я дітей, запобігання захворюванням, отруєнням, травмам, забрудненню навколишнього середовища, такими, що відповідають вимогам чинних санітарних норм.
22 Липня, 2023 р., 23:47
“Працюємо у штатному режимі!”: фахівці міграційної служби розповіли про діяльність підрозділів  в умовах воєнного часу  
22 Липня, 2023 р., 23:31
Коли здається, що радіти нічому, що світ навколо втратив кольори, заведіть «Щоденник подяки». Проста вправа підсвітить хоч і найдрібніші, але світлі моменти життя, допоможе зберегти сили, подарує відчуття спокою.
22 Липня, 2023 р., 23:23
За ініціативою першої леді Олена Зеленська створено Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?» Місія проєкту – зробити піклування про ментальне здоров’я щоденною звичкою для українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора