Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Гід з державних послуг

21 Липня, 2022 р., 08:56
Ви з тих, кого ці важкі часи надихнули створити щось своє? Пишаємося вашою сміливістю! А також нагадуємо подбати про захист своєї інтелектуальної власності. Авторське право  Реєстрація права на твір Дублікат свідоцтва про держреєстрацію авторського права Реєстрація договору про права автора на твір Контрольні марки на розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних Суміжні права
13 Липня, 2022 р., 15:00
Мінцифра зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували. Для авто
13 Липня, 2022 р., 14:56
Повномасштабна війна тільки збільшила цінність кохання та страх його втратити. Для всіх, хто зараз гостро проживає відчуття моменту «тут і зараз» та бажання це узаконити, — держпідбірка нижче. Шлюб
23 Червня, 2022 р., 11:11
Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Тут усе, що пов’язано з паспортом: Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон Одночасне оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта Тут усе, що пов’язано з ПМЖ:
02 Червня, 2022 р., 10:44
Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.  Для вашої зручності зібрали добірку актуальних послуг.
01 Червня, 2022 р., 08:50
Попри повномасштабну війну, понад 2,5 тисячі точок доступу до адмінпослуг продовжують надавати українцям держсервіс. Крім найнеобхідніших послуг, зараз там можна отримати послуги для ВПО, компенсацію за прихисток переселенців та подати повідомлення про пошкоджене майно.  Найбільше точок зараз працює в таких областях:
22 Лютого, 2022 р., 16:05
Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 
22 Лютого, 2022 р., 16:05
Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 
10 Лютого, 2022 р., 09:19
Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 
31 Січня, 2022 р., 16:48
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора