Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Гід з державних послуг

26 Січня, 2022 р., 09:35
Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.
17 Січня, 2022 р., 15:12
Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 
12 Січня, 2022 р., 14:44
Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.
04 Січня, 2022 р., 16:39
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.
20 Грудня, 2021 р., 14:02
Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 
15 Грудня, 2021 р., 16:45
Святковий період — час великих планів та здійснення бажань. Придбати житло, відкрити новий бізнес чи підготуватися до поповнення в сім’ї. Ці серйозні зміни пов'язані не лише з радощами, але й з оформленням документів, поданням заяв та звернень. До новорічних свят команда Міністерства цифрової трансформації запускає комунікаційну кампанію «З Гідом все просто», що підтримана USAID. Це нагадування про всі можливості ресурсу «Гід з державних послуг» та заклик не витрачати час на пошуки складних відповідей. 
13 Грудня, 2021 р., 15:24
  Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:
07 Грудня, 2021 р., 20:53
                                                                                                Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.   
30 Листопада, 2021 р., 15:13
Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.  Підготували добірку соціальних послуг на Гіді: 
24 Листопада, 2021 р., 08:42
Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід із державних послуг, як отримати ці послуги та що для цього потрібно.  Підготували добірку послуг із перевезення на Гіді з державних послуг:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора