Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Володимирівська територіальна громада отримала допомогу у вигляді шкільного автобуса

Дата: 08.11.2023 15:52
Кількість переглядів: 77

В рамках реалізації гуманітарного проекту Володимирівська територіальна громада отримала допомогу у вигляді шкільного автобуса марки Mercedes Sprinter.

Дана допомога була надана польським Фондом міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2”.

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису

Урочистий захід з передачі останніх 10 автобусів громадам відбувся за участі Президентки Європейської Комісії Урсули фон дер Ляєн, першої леді України Олени Зеленської та Президента Фонду міжнародної солідарності Рафала Дзєнцьоловського.

Новенький транспорт обладнаний всіма сучасними та необхідними функціями для комфортного та безпечного перевезення дітей .

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису   

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Щиро дякуємо польському Фонду міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», Європейській Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK) за те, що у непростих умовах війни спільно створюємо умови, щоб шлях до знань наших діток був безпечним, доступним і безбар’єрним.

#StandWithUkraine

#BGK_PL

Solidarity Fund PL

https://www.facebook.com/solidarityfundpl

https://www.facebook.com/solidarityfund.ua

https://www.facebook.com/BankGospodarstwaKrajowego

автор світлин: Сергій Левицький, B&M

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора