Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Як записатися онлайн на прийом до територіального органу Фонду

Дата: 27.09.2023 08:27
Кількість переглядів: 74

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області надає інформацію для розміщення на  сайті громади та інформаційних сторінках в соціальних мережах:

 

Як записатися онлайн на прийом до територіального органу Фонду

 

Фото без описуЯкщо маєте необхідність проконсультуватися з питань, що стосуються призначення та виплати пенсій, житлових субсидій та пільг чи страхових коштів, і бажання відвідати орган Пенсійного фонду України, можете скористатися сервісом попереднього онлайн-запису на прийом.

Така можливість реалізована на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

  1. Для онлайн-запису на прийом увійдіть до особистого кабінету на вебпорталі Фонду (https://portal.pfu.gov.ua ), авторизувавшись будь-яким зручним способом (КЕП, Дія.Підпис чи ID.GOV.UA).

  2. У розділі “Комунікації з ПФУоберіть опцію Запис на прийом.

  3. У новому вікні натисніть кнопку Записатися на прийом.

  4. У формі, що відкриється, оберіть орган Фонду, сервісний центр, до якого плануєте візит, тему (питання), рік та місяць прийому. Натисніть кнопку Завантажити розклад.

Зверніть увагу!

Запис на прийом без визначення сервісного центру призначено для страхувальників, а також для запису на прийом до керівництва Пенсійного фонду України.

5. У списку, що з’явиться на екрані, оберіть бажану дату та годину прийому (вільні години прийому позначено зеленим кольором).

6. Оберіть клітинку з бажаним часом. У вікні, що відкриється, натисніть на кнопку Записатися на прийом.

7. Після цього, натиснувши на відповідну кнопку, можна роздрукувати талон. У разі зміни обставин є можливість скасувати запис.

 

Зверніть увагу!

Відсутність роздрукованого талону не є підставою для відмови у прийомі у визначений відвідувачем час.

8. Перевірити свої дані про попередній запис на прийом можна знову зайшовши в розділі Запис на прийом”, де відображається поле Мої записи на прийом”.


 


 

Заступник начальника

Головного управління

Ольга Галинтовська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора