Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

СИЛЬНІ, НЕЗЛАМНІ, ВІЛЬНІ…

Дата: 02.09.2023 16:03
Кількість переглядів: 85

Миколаївська обласна військова адміністрація розповідає про людей, які мешкають в різних куточках нашого регіону та своїми вчинками надихають інших.

ЄВГЕН АНДРІЯШ - начальник 22 ї ДПРЧ (м. Очаків)

Фото без описуВійськові рф чи не щодня обстрілюють Очаківську та Куцурубську громади з різних видів озброєння. Вогонь ведуть з території тимчасово окупованої Кінбурнської коси прицільно по мирних жителях, цивільних будівлях та об'єктах інфраструктури. З перших днів великої війни очаківські рятувальники ліквідовують наслідки ворожих обстрілів міста. 

💬«Чимало будинків зруйновано. Дуже багато обстрілів: як з РСЗВ, так і артилерії, і ракетні обстріли. Жоден співробітник не покинув підрозділ, не виявив бажання не працювати або переїхати в  тихіший район», – розповідає про службу в умовах великої війни Євген Андріяш.

За словами керівника пожежної частини, за цей час окупанти декілька разів обстрілювали пожежну частину та станцію.

💬«Новорічної ночі підрозділ виїхав на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій. Були обстріли, у місті одночасно зайнялися три пожежі. Відділення працювало, резерв працював. І в цей час, вже приблизно після опівночі, снаряд влучив прямо в дах частини. На щастя, ніхто не травмувався, бо всі були на виїзді, а диспетчер перебував в укритті», – говорить Євген Андріяш. 

З його слів незалежно від безпекової ситуації та кількості обстрілів Очакова бійці ДСНС продовжують нести службу. Він, як керівник пишається своїми підлеглими.

💬«Всі виконують свої завдання. Хлопці повністю віддаються своїй роботі. Інколи навіть ризикують життям!» – пояснює начальник. 

Найскладніше у роботі, на думку Євгена, бачити наслідки обстрілів. Тим більше коли гинуть люди, а особливо - діти.

💬«Коли ти бачиш все це на власні очі, коли те, що люди набували роками, щоб спокійно жити тут на березі моря - все знищено вщент! То це найстрашніше...Але Перемога буде обовʼязково за нами!» – наголошує Євген Андріяш. 

🩵💛Нагадаємо, Миколаївська обласна військова адміністрація започаткувала проєкт «Сильні, незламні, вільні!» до Дня Конституції України.

👨‍💻Якщо Ви знаєте людину, яка надихає інших та готові поділитися її історією з усіма,  пишіть у коментарях або надсилайте на месенджер Фейсбук сторінки Миколаївської ОВА.
#проєктсильнінезламнівільні, #миколаївщина, #всебудеукраїна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора