Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Вітання з Днем Європи від голови Баштанської РДА

Дата: 09.05.2023 10:35
Кількість переглядів: 819

Шановні жителі Баштанського району.

Починаючи з цього року, 9 травня Україна відзначає День Європи, як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.

Фото без описуДругий рік поспіль День Європи в Україні особливий – ми зустрічаємо його в умовах повномасштабної війни. Український народ героїчно відстоює від рашистської навали демократію, свободу, історію, культуру, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи. Україна та українці показали світові свою силу та стійкість. День Європи – це також чудовий привід висловити подяку Європейському Союзу за підтримку та  допомогу у боротьбі з російськими окупантами. 
Дякуємо Європі та всьому світові за підтримку! Разом  – до перемоги у війні за незалежність, відновлення миру та демократичні цінності!
Тож нехай це свято нагадує нам, що Європа починається із кожного з нас. Впевнений, що не зважаючи на всі перепони і  труднощі Україна стане повноправним членом європейських структур і, як наслідок отримає новий поштовх для культурного і економічного розвитку!

Бажаю усім мирного неба над головою. З Днем Європи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора