Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Віталій Кім: На Миколаївщині гарна ситуація з формуванням бригад «Гвардії наступу»

Дата: 11.03.2023 20:09
Кількість переглядів: 893

Жителі Миколаївської області активно долучаюся до формування нових підрозділів «Гвардії наступу» для звільнення окупованих територій.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в інтерв’ю для YouTube-каналу «Фабрика новин».

За його словами, крім добровольців, до лав «Гвардії наступу» від більш спокійних посад переходять й чинні військовослужбовці.

«Заявок втричі більше, ніж приймають людей. Є певні умови фізичної підготовки та моральної складової, тому не всіх беруть у «Гвардію наступу». Це будуть досить ефективні та вмотивовані бригади, які виконають ту функцію, заради якої люди йдуть. Тобто покажуть результат, який потрібен всій Україні», – пояснив він.

Також Віталій Кім зазначив, що серед охочих вступити до новостворених підрозділів є й жінки. 

«Жінок беруть, але їх кількість у штурмових бригадах не велика. Це медичний корпус, управлінський чи логістика. Вони є, але це не великий відсоток», – додав очільник області.

Нагадаємо, що долучитися до «Гвардії наступу» можна на сайті storm.mvs.gov.ua або звернутися до визначених ЦНАПів у Миколаївській області.

Додаткову консультацію щодо вступу до бригад можна отримати за номером: 080 010 00 20.

Відео можна переглянути за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора