Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє! Бригада "Спартан"

Дата: 20.02.2023 09:49
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

Головне бажання кожного українця – 🇺🇦Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Спартан».

Від початку повномасштабної військової aгpecії російської федерації проти України особовий склад військової частини дав гідну відсіч спробам противника прорватися до Харкова.

У взаємодії з підрозділами Збройних Сил України продовжує мужньо боронити Харківську та частину Луганської областей, утримує позиції в районі Торецька Донецької області. У ході боїв бригадою знищено значну кількість живої сили та військової техніки агресора.

Вам буде запропоновано конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу – українських захисників.
Отримати повну інформацію та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua.
Також якщо у вас виникли питання можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області, де ви зможете поспілкуватися з представниками Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Адреси👉
- м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20;
- м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1;
- м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314;
- м. Баштанка, вул. Полтавська, 41;
- м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1;
- м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14.


#ГвардіяНаступу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора