Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Тимчасово припиняється реєстрація заявок в системі ДАР

Дата: 26.10.2022 08:17
Кількість переглядів: 128

Державний аграрний реєстр (ДАР) реалізовує перші програми допомоги дрібним виробникам сільгосппродукції, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають корів.

Подати заявку на підтримку можуть усі виробники сільськогосподарської продукції, як фізичні, так і юридичні особи, що зареєстровані у ДАР та відповідають умовам програми.

Державний аграрний реєстр – це єдиний цифровий хаб для агровиробників України. Кожен, хто зареєстрований у системі, може подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.

УВАГА!

Тимчасово припиняється реєстрація заявок в системі Державного аграрного реєстру щодо отримання бюджетних субсидій на 1 га сільгоспугідь та спеціальної бюджетної дотації за утримання корів у зв’язку з надходженням заявок на суму, що відповідає передбаченому обсягу бюджетних асигнувань (відповідно до пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 16 серпня 2022 року № 918),

Всі заявки, що вже подані виробниками сільськогосподарської продукції, будуть опрацьовані в установленому порядку.

Слідкуйте за додатковими оголошеннями!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора