Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Сьогодні Україна відзначає День єднання

Дата: 16.02.2022 10:18
Кількість переглядів: 4085

Фото без описуЗ метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість Президент України Володимир Зеленський заснував День єднання українців 16 лютого 2022 року, який багато хто на Заході називає днем потенційного вторгнення Росії в Україну.

 

«Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо. Ми маємо прекрасну армію. У наших хлопців – унікальний бойовий досвід і сучасна зброя. Це вже в рази сильніша армія, ніж вісім років тому. Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми ж зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність. Ми всі хочемо жити щасливо, а щастя любить сильних. Ми ніколи не вміли здаватись і не збираємося цього вчитися», – Володимир Зеленський звернувся до українців.

 

Під час святкування цього свята рекомендується на всіх будинках і спорудах всіх населених пунктів України підняти державний прапор та додати до одягу жовто-блакитні стрічки.

Нехай мирне небо буде над кожним куточком нашої України.  

Єднаймося! Ми сильні! Ми разом!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора