Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

З ТУРБОТОЮ ПРО ШКОЛУ

Дата: 01.09.2021 09:02
Кількість переглядів: 5768

 

1 вересня - це початок нового етапу в плідній роботі педагогів, осягнення учнями законів науки та суспільного життя, дивного світу знань і відкриттів. А першокласникам - нова сторінка цікавого життя.

У цьому році уряд виділив цільову субвенцію на закупівлю нового шкільного обладнання для учнів 1 класу. Це і шкільні меблі, і комп'ютерне обладнання, і дидактичний матеріал. Але цих коштів було б недостатньо для втілення в життя проєкту ,,Нова українська школа" без допомоги сільської ради.

Висловлюємо слова вдячності за турботливе ставлення до потреб нашого закладу, постійну фінансову підтримку в створенні належних умов виховання дітей сільському голові Довгому Павлу Івановичу та депутатському корпусу Володимирівської сільської ради.

Завдяки Вашим турботам, підтримки наш Володимирівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів з кожним роком стає більш сучаснішим освітнім закладом. Тож разом ми закладаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей.

Бажаємо Вам здоров'я, успіхів і фінансового процвітання! Дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих проблем і сподіваємось на подальшу підтримку! Щиро дякуємо!

За матеріалами фейсбук сторінки "Освітній простір Володимирівки" (https://www.facebook.com/vk.osvita/) 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора