Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Оголошення про повторний конкурс

Дата: 26.06.2021 10:34
Кількість переглядів: 781

Фото без описуОголошення
про проведення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора Володимирівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Баштанського району Миколаївської області

 

 

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, освіта вища (спеціаліст, магістр), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психологічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних; автобіографія (резюме); копії документів про освіту (наукові ступені та інші відзнаки); копії паспорта громадянина України;  копія трудової книжки; довідка про відсутність судимості; довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;  документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою; мотиваційний лист довільної форми.

 

Документи приймаються з 26 червня по 16 липня  2021 року

до 17 год. 00 хв. у  приміщенні Володимирівської  сільської ради, вулиця Центральна, 91,  с. Володимирівка, Баштанський район, Миколаївська область, 56065.

З більш детальною інформацією про конкурс можна ознайомитись на сайті громади – сторінка «Відділ освіти     - Конкурс на посаду керівника» (https://volodymyrivska-gromada.gov.ua/konkurs-na-posadu-kerivnika-21-56-15-26-04-2021/)

 

Контактна особа: Іванченко Надія Михайлівна, тел. 0965829134, nadin.ivanch@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора