Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Повідомлення про проведення громадських слухань

Дата: 13.05.2021 05:44
Кількість переглядів: 468

Фото без описуПовідомлення

 про початок процедури проведення громадських слухань щодо містобудівної документації – проектів Генеральних планів та  розділів «Охорона навколишнього природного середовища» с. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля Володимирівської  сільської територіальної громади Миколаївської області

Генеральні плани розробляються у зв’язку з тим, що попередньо розроблена містобудівна документація частково втратила актуальність, а також у зв’язку з отриманням містобудівної документації, яка б дала можливість приймати управлінські рішення щодо розміщення нових території для житлової та громадської забудови, впорядкування його територій, а також забезпечити сталий розвиток населеного пункту, визначивши черговість розміщення нової житлової забудови, покращення культурно-побутового обслуговування населення та існуючого функціонального зонування території міста, удосконалення вулично-дорожньої мережі, забезпечення формування повноцінного життєвого середовища.    

Генеральні планис. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля складається з текстових та графічних матеріалів. До складу текстових матеріалів включаються – пояснювальна записка, основні положення Генеральних планів. Розроблено розділи «Охорона навколишнього природного середовища».  Графічні матеріали Генеральнихпланівта масштаби – згідно завдання на проектування та ДБН Б.1.1-15:2012.

Замовник – Виконавчий комітет Володимирівської сільської ради, вул. Центральна, 91, село Володимирівка, Миколаївська обл., 56065.

Розробник проекту – ТОВ «Миколаївський обласний інжиніринговий центр». Головний архітектор проекту – Матвіїв О.В.. Адреса: м. Миколаїв, вул.. Нікольська, 29/1.

Підстави для розроблення проекту – рішення Володимирівської сільської  ради №111/7 від «06» квітня 2021 року «Про надання дозволу  на розробку генеральних планів с. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля».

Матеріали проектів Генеральних планів та розділи «Охорона навколишнього природного середовища» с. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля розміщені з 13.05.2021 по 14.06.2021 р. в приміщенні Володимирівської сільської ради за адресою:вул. Центральна, 91, село Володимирівка, Миколаївська обл., 56065 та на сайті  сільської ради на сторінці "Містобудівна документація" в розділі "Проект генерального плану".

Відповідальним за організацію громадських слухань та розгляду пропозицій громадськості призначено Іванченко Надію Михайлівну  тел.0965829134.

Розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до проектів Генеральних планів та розділів «Охорона навколишнього природного середовища» с. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля приймаються з 13.05.2021 по 14.06.2021 до 9:00, шляхом подання письмового звернення до Володимирівської сільської ради за адресою:вул. Центральна, 91, село Володимирівка, Миколаївська обл., 56065 та на адресу електронної пошти volsilskarada@ukr.net поміткою «Обговорення».

14.06.2021 о 11.00 год. в приміщенні будинку культури за адресою: вул. Центральна, 7, село Скобелеве, Миколаївська обл., 56054 розпочнуться громадські слухання щодо містобудівної документації -  проекту Генерального плану та розділу «Охорона навколишнього природного середовища» с. Скобелеве,

14.06.2021 о 13.00 год. в приміщенні будинку культури за адресою: село Суходілля, Миколаївська обл., 56054 розпочнуться громадські слухання щодо містобудівної документації -  проекту Генерального плану та розділу «Охорона навколишнього природного середовища» с. Суходілля.

14.06.2021 о 14.00 год. в приміщенні будинку культури за адресою: вул. Пігарьоа, 36, село Шевченкове, Миколаївська обл., 56052 розпочнуться громадські слухання щодо містобудівної документації -  проекту Генерального плану та розділу «Охорона навколишнього природного середовища» с. Шевченкове.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора