Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Громадські обговорення звітів про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 12.05.2021 16:13
Кількість переглядів: 388

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ

Шановні мешканці

с. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля!

 

Повідомляємо, що з 13 травня 2021 року починаються громадські обговорення відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з питання розгляду  звітів про стратегічну екологічну оцінку до документів державного планування - генеральних планів забудови території с. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля Миколаївської області на підставі рішення Володимирівської сільської ради №111/7 від «06» квітня 2021 року «Про надання дозволу  на розробку генеральних планів с. Скобелеве, с. Шевченкове, с. Суходілля».

Замовник документу державного планування та звіту про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу -  Володимирівська сільська рада Миколаївської області, виконавець – ТОВ «Миколаївський обласний інжиніринговий центр».

 Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими у письмовій  формі, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження подаються до Володимирівської сільської ради за адресою: вул. Центральна, 91, село Володимирівка, Миколаївська обл., 56065 та на адресу електронної пошти volsilskarada@ukr.net поміткою «Обговорення».

 Проведення консультацій з управлінням охорони здоров’я Миколаївської ОДА та  управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської ОДА у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається, відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 17.00 години 13.06.2021 року.

 Ознайомитися з документацією можна за адресою: вул. Центральна, 91, село Володимирівка, Миколаївська обл., 56065 та на сайті сільської ради на сторінці Містобудівна документація в розділі Проект генерального плану (Посилання для переходу на сторінку Проект генерального плану ).

Відповідальний спеціаліст Іванченко Н.М., тел. 0965829134.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора