Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Онлайн-платформа «Допомога поруч».

Дата: 14.01.2021 10:47
Кількість переглядів: 440

Фото без описуМіністерством соціальної політики України запроваджена інформаційна онлайн-платформа «Допомога поруч».

Новий соціальний проєкт створений для надання адресної допомоги соціально вразливим категоріям громадян. Він об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади та місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії та надання їм необхідної допомоги.

Цей онлайн-проєкт дає можливість оперативно визначати потреби, надавати відповідну допомогу та соціальні послуги перш за все одиноким/одиноко проживаючим громадянам похилого віку, одиноким/одиноко проживаючим особам з інвалідністю, неповним сім’ям з дітьми до 14 років, у тому числі дітьми з інвалідністю, та іншим соціально незахищеним верствам населення.

Наразі створена «гаряча лінія» (068) 359 25 90, куди кожен може звернутися та залишити інформацію про потребу в харчах, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставлення цих товарів.

Загальна інформація про потребу в допомозі та звіт про її надання оновлюється щодня на онлайн-платформі «Допомога поруч».

Телефон «гарячої лінії» Володимирівської сільської ради

(068) 359 25 90

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора