Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Оголошення про громадські обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 08.08.2019 13:51
Кількість переглядів: 552

Шановні мешканці

сіл Олександрівка, Володимирівка!

 

Повідомляємо, що з 09 серпня 2019 року будуть здійснені громадські обговорення відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з питання розгляду  звіту про стратегічну екологічну оцінку до документа державного планування - генерального плану забудови території поєднаного з планом зонування с. Олександрівка, с. Володимирвка Казанківського району Миколаївської області на підставі рішення Володимирівської сільської ради №203/17 від 15 травня 2019 р.

Замовник документу державного планування та звіту про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу, -  Володимирівська сільська рада Казанківського району Миколаївської області, виконавець – ТОВ «МОІЦ».

 Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими у письмовій  формі, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження подаються до Володимирівської сільської ради за адресою: 56065, Миколаївська обл., Казанківський район, село Володимирівка, вул. Центральна, 91, або на електронну адресу: volsilskarada@ukr.net .

 Проведення консультацій з управлінням охорони здоров’я Миколаївської ОДА та  управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської ОДА у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається, відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 17.00 години 08.09.2019 року.

  Ознайомитися з документацією можна за адресою: 56065, Миколаївська обл., Казанківський район, село Володимирівка, вул. Центральна, 91, а також на офіційному веб-сайті - https://volodymyrivska-gromada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора