Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації

Дата: 29.05.2019 16:39
Кількість переглядів: 1084

«Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – розроблення генерального плану та плану зонування населених пунктів Володимирівської сільської  ради»

Відповідно ст. 17, 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Володимирівська сільська рада повідомляє про початок розроблення містобудівної документації – генерального плану та плану зонування населених пунктів Володимирівської сільської ради (с.Володимиріка та с.Олександрівка).

Підстава для розроблення: рішення сімнадцятої сесії сьомого скликання Володимирівської сільської ради від 15 травня 2019 року № 203/17  «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації  населених пунктів Володимирівської  сільської ради».

Замовник: виконавчий комітет Володимирівської сільської ради.

Мета проекту: розроблення генерального плану та плану зонування населених пунктів Володимирівської сільської ради (с.Володимиріка та с.Олександрівка)  у відповідності до чинного законодавства та з врахуванням перспективи розвитку населених пунктів.

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб подавати в письмовій формі виконкому Володимирівської сільської ради за адресою: 56065, с.Володимирівка, вул. Центральна, 91.

Строк подання пропозицій: протягом місяця з дня опублікування повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – генерального плану та плану зонування населених пунктів Володимирівської сільської ради (с.Володимиріка та с.Олександрівка).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора