Володимирівська громада

Баштанський район Миколаївська область

10.01. відбулися звітні збори жителів громади

Дата: 10.01.2019 13:34
Кількість переглядів: 762

Фото без описуМинув рік від перших виборів у Володимирівській громаді і настав час підвести підсумки роботи. Поспілкуватися з громадськістю, дізнатись проблеми і тривоги населення було запрошено представників установи ощадбанку, поліції, МНС, КНП Казанківська ЦРЛ та інші. Робота зборів розпочалася із спілкування з гостями. Жителів громади дуже турбує факт закриття відділення ощадбанку, адже тепер існує проблема зняття готівки і сплати комунальних послуг. На запитання жителів відповідали керуючий Новобузького відділення АТ Ощадбанк Гайдаєнко Д.С. та керуюча Казанківського відділення АТ Ощадбанк Соляник Я.О. Відділення ощадбанку в с. Володимирівка закрито через нерентабельність, недостатню кількість клієнтів та відсутність кваліфікованих кадрів. На зборах було запропоновано звернутися до обласного управління Ощадбанку зі зверненням встановити термінал. Фото без опису
Багато питань одержав і заступник начальника Казанківського відділення поліції Казарін О.М про стан з розслідуванням крадіжок, про графік роботи дільничного та приміщення в якому він може проводити прийом громадян. Казарін О.М. запросив громадян звертатися з питаннями про стан розслідування конкретних справ у районний відділок. 
У своєму виступі заступник начальника 17 ДПРЧ капітан служби цивільного захисту Левицький Р.М. підкреслив важливість діяльності місцевої пожежної команди, адже віддаленість нашої громади від районного центру не дала б можливості вчасно надавати допомогу під час пожеж.
Після спілкування з гостями жителі громади заслухали звіт голови про виконання плану соціально-економічного розвитку за 2018 рік. В доповіді сільський голова акцентував увагу на проектах, які були реалізовані у 2018 році. “Реформа децентралізації та утворення громади дало можливість спрямувати кошти на формування інфраструктури територіальної громади. Але головними в реформі є люди, які турбуються про свою громаду, своє село, свою вулицю. Я вдячний всім небайдужим жителям громади, які прикладали зусилля для реалізації наших планів,” - сказав П.І. Довгий. Під час обговорення виступаючі оцінили роботу сільського голови як задовільну та вносили пропозиції по плануванню розвитку громади на 2019 рік.
Фото без описуФото без описуНа жаль з проблем надання медичної допомоги населенню поспілкуватись присутні змогли лише з нашим лікарем Кузьма Н.А., яка роз’яснила порядок отримання медичних послуг в нових умовах і наголосила про необхідність перебудови ставлення громадян до свого здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора